Κλειστή Αίθουσα


Ξεκινώντας από το πάρκινγκ και αφού διασχίσετε τη μεγάλη, ξύλινη είσοδο, αντικρίζετε την πεδιάδα των Μεσογείων σ’ένα πανέμορφο πρώτο χώρο, ιδανικό για το καλωσόρισμα των καλεσμένων σας. στη συνέχεια, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο επίπεδο, συναντάτε την κλειστή αίθουσα με τη σουίτα των νεονύμφων και το εκκλησάκι.

Στον κλειστό χώρο, δυνατότητας φιλοξενίας 380 ατόμων, κυριαρχεί η φυσική πέτρα και το ξύλο, ο διακριτικός φωτισμός και τα έργα τέχνης. Η χρήση βιοκλιματικού σχεδιασμού του χώρου εξασφαλίζει άψογη θέρμανση ή ψύξη και εξαερισμό. Τα επάλληλα υαλοπετάσματα χαρίζουν άπλετη θέα, ενώ η ανοιγόμενη οροφή σάς δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί μια γλυκιά βραδιά έχοντας ως πολυτελή θόλο τον νυχτερινό έναστρο ουρανό.

Η κλειστή αίθουσα με τα τρία διαφορετικά επίπεδα, αποκτά ακόμη πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού φιλοξενεί μικρές, ζεστές γωνιές χαλάρωσης με υπέροχους καναπέδες, δερμάτινες μπερζέρες, χειροποίητα ριχτάρια, πολυτελείς μαξιλάρες και πολυθρόνες, ονειρεμένα χαλιά, μικρά κομψοτεχνήματα, διακοσμητικά και έργα τέχνης, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και το παραδοσιακό πετρόχτιστο τζάκι.

Σουίτα νεονύμφων


Από την κλειστή αίθουσα, η υπέροχη ξύλινη, επενδεδυμένη με πέτρα σκάλα, σας οδηγεί στη σουίτα των νεονύμφων.

Εκεί, κυριαρχούν οι πλούσιοι τόνοι του ξύλου, τα χειροποίητα έπιπλα, το λεπτό γούστο και τα ιδιαίτερα προσεγμένα διακοσμητικά και έργα τέχνης που δίνουν απολύτως ξεχωριστή αίσθηση, κάνοντάς σας να νιώσετε ζεστά και ρομαντικά αφού τίποτα δεν θυμίζει την ψυχρή και απρόσωπη αίσθηση των ξενοδοχείων.

Το συνεχόμενο μπάνιο και το κουζινάκι πλήρως εξοπλισμένο, συμπληρώνουν λειτουργικά τον χώρο. Η οικολογική φιλοσοφία του Κτήματος αντικατοπτρίζεται και εδώ.

Πέρα από τα εξαιρετικής ποιότητας φυσικά υλικά που δομούν τον χώρο, σας παρέχεται πρωινό στη σουίτα με βιολογικά προϊόντα παραγωγής του κτήματος, ενώ τα καλλυτικά περιποίησης που προσφέρονται είναι όλα διαλεγμένα με βάση τα βιολογικά τους συστατικά. Η σουίτα πέρα από τη διαμονή των νεονύμφων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από τους καλεσμένους σας και σε κάθε άλλους εκδήλωση (πάρτυ, βάπτιση, κ.ο.κ) για freshen up.

Εκκλησάκι


Ο υπέροχα αγιογραφημένος Ιερός Ναός της Αναστάσεως, το γραφικό εκκλησάκι του Κτήματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γάμους και βαπτίσεις. Είναι μοναδικά αγιογραφημένο, ενώ το χειροποίητο τέμπλο του δεσπόζει στον χώρο. Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν είτε στον εσωτερικό χώρο είτε στον εξωτερικό, πάντα με την ίδια κατάνυξη και ευλάβεια.

Χώρος Στάθμευσης


Εντός του κτήματος και σε επαφή με τους κυρίως χώρους εκτείνεται περιφραγμένος και διαμορφωμένος χώρος εκτάσεως τεσσάρων στρεμμάτων, ικανός να φιλοξενήσει, χωρίς διπλή σειρά, 160 αυτοκίνητα.