Με μια ματιά


Γάμος


Ο γάμος δύο ανθρώπων είναι η μεγάλη γιορτή της αγάπης, του σεβασμού και της απόφασής τους να χαράξουν κοινή πορεία. Είναι μια μέρα που θα αποτυπωθεί σε φωτογραφίες, video, θα αποτελέσει το υλικό των αναμνήσεων που θα συνοδεύει το ζευγάρι για μια ολόκληρη ζωή. Ένα παραμυθένιο σκηνικό, με υπέροχους κήπους, εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, ξεχωριστές γωνιές και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για μια τόσο σπουδαία στιγμή. Οι καλεσμένοι σας και εσείς θα απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το κτήμα λᾶας, προσφέροντάς σας λύσεις ακόμη και για πρακτικά θέματα, καθώς οι εγκαταστάσεις του μπορούν να καλύψουν μεγάλο αριθμό καλεσμένων χωρίς να χάνεται η μοναδικότητά τους.

Βάπτιση | Ονοματοδοσία


Η ημέρα που ένα παιδί λαμβάνει και επίσημα το όνομά του, είτε μέσω θρησκευτικής βάπτισης είτε μέσω πράξης ονοματοδοσίας, είναι σίγουρα μια μέρα που οι γονείς θέλουν να μοιραστούν με τους αγαπημένους τους. Ο Ιερός Ναός της Αναστάσεως, το γραφικό εκκλησάκι του κτήματος, με το χειροποίητο ξυλόγλυπτο τέμπλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τέλεση του μυστηρίου ενώ η σουίτα τίθεται στη διάθεση της οικογένειας για την ξεκούραση και τη φροντίδα των αναγκών των μικρών πρωταγωνιστών της ημέρας.

Στο κτήμα λᾶας μπορείτε να “στήσετε” το ωραιότερο σκηνικό για τη βάπτιση του παιδιού σας, καθώς οι εγκαταστάσεις του δίνουν απεριόριστες δυνατότητες για να πραγματοποιηθεί ακόμα και το πιο ευφάνταστο θέμα. Η μοναδική του τοποθεσία, η έκταση που καλύπτει καθώς και το μεράκι με το οποίο έχει διακοσμηθεί “μιλάνε” σε όποιον το επισκέπτεται.

Εταιρική εκδήλωση


Μια επιτυχημένη εκδήλωση μπορεί να προσθέσει αξία τόσο στην υστεροφημία όσο και στο εμπορικό σήμα μιας επιχείρησης. Ένα ωραίο cocktail, μια ανάλαφρη βραδιά με finger food & επιλεγμένα κρασιά αλλά και ένα prive δείπνο ή γεύμα/brunch με ανθρώπους σημαντικούς για μια επιχείρηση, είτε αυτοί αποτελούν μέρος της είτε πελάτες της, είναι σημαντικές στιγμές.

Στο κτήμα λᾶας μπορείτε να φιλοξενήσετε τους “δικούς” σας ανθρώπους, να τους προσφέρετε μια εμπειρία που θα τους δείξει την εκτίμηση που θρέφετε γι’ αυτούς και να ενδυναμώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

[O χώρος του κτήματος μπορεί να διατεθεί και για γυρίσματα ή φωτογραφίσεις.]